Jahuu, eka luukku! Kyseessähän on pokemon, joka on suosikkilistallani sijalla 23, eli...

 

Espeon

espeon.jpg

Jos kattoo mun muita suosikkeja, Espeonin voisi luulla olevan jopa inhokkien puolella. En yleensä pidä violeteista pokemoneista, psyykkistyypin pokemoneista, enkä tällaisista kissapokemoneista. Espeon on myös ainoa eeveelution Umbreonia lukuunottamatta, jota voin kutsua yhdeksi suosikkipokemoneistani, ja ainoa, joka pääsi listalle. Mikä sitten tekee Espeonista niin erityisen?

Tykkään melkein aina enemmän simppelistä designistä kuin designeistä, joihin on tungettu liikaa kaikkia pikkuhärpäkkeitä. Espeon onkin täydellinen esimerkki hyvästä, yksinkertaisesta designistä. En oikeastaan osaa sanoa, miksi pidän niin paljon Espeonin designistä, pidän siitä vaan niin paljon. 

Osasyy Espeonin valikoitumiseen saattaa johtua myös muistoista, muistaakseni ensimmäisessä Gold-tiimissäni oli Espeon, joka oli oikein hyödyllinen. Tosi moni suosikeistani on valikoitunut pelkästään designien perusteella, mutta Espeon pääsi listalle ehkä myös vanhan tiimiläishistoriansa takia. Tämän jälkeen olen käyttänyt Espeonia myös muissakin tiimeissä.

 

P.S. Aamuseitsemältä on turha odottaa luukkua, julkaisen ne jossain vaiheessa päivän aikana